Média

Az elektronikus és az írott médiumok széles spektruma számára foglalkoztunk és jelenleg is foglalkozunk különböző szintű szolgáltatásokkal. Az időjárás jelentés interpretációját igény szerint félkész vagy teljesen média-kész állapotban adjuk át a televízióknak, internetes oldalaknak, teletexteknek, újságoknak vagy mobiltelefonok alkalmazásoknak. Ha kell, részt veszünk a partner oldalán is a szükséges informatikai fejlesztésekben. Fejlett informatikai infrastruktúra gondoskodik a gyors információ-áramlásról. A meteorológiai mellett humánmeteorológiai, orvosmeteorológiai témákban is szolgáltatunk a médiumok részére, sőt hirdetések média elhelyezésére is megoldást találunk.

REFERENCIÁK

Televízió

2012-től: Teljes műsort gyártottunk komplex kivitelezésben az M1-en és a Duna TV-n.
2005-2011. között mi voltunk Duna TV időjárás-jelentésének adatszolgáltatója.
2009-2011. az ozonenetwork TV időjárás-jelentését szolgáltuk ki igen sokrétű adattal, sőt részt vettünk az informatikai fejlesztésben is.
Éveken keresztül készítettük a teljes előrejelzést a Magyar ATV számára.

Rádió

2012-től: Humánmeteorológiai műsorokat szolgáltattunk az mr1-en (Kossuth rádió).

Internet

1999-2011. origo (2009-től ozonenetwork.hu) időjárás-szolgáltatója. Az általános időjárási adatok mellett ezen időszakban közel 3000 cikket írtunk a legolvasottabb hazai portál számára. 1998-tól szolgáltatunk orvos- és humánmeteorológiát a többszörös internetes díjnyertes hazipatika.com oldalnak.

Teletext

HírTV telelext

 HírTV TELETEXT

Partnerünk

HírTV

Újság

Az elmúlt húsz év során az összes országos napilap és több vezető budapesti és vidéki napilap számára gyártottuk le az év minden napján időjárás-előrejelzést nyomdakész állapotban (többek között: Népszabadság, Magyar Nemzet, Napi Magyarország, Blikk, Dunántúli-Napló).


© Copyright 2011. Ici Interaktív Kommunikációs Részvénytársaság. All Rights Reserved.
website design by www.zivdesign.com